Vaantjes bestellen bij De Vanenspecialist 17 januari 2016

Organiseert u binnenkort een sport- of bedrijfsevenement en wilt u de deelnemers een leuk aandenken meegeven? Kijk dan op de site van De Vanenspecialist en ontdek de talloze mogelijkheden die zij bieden in vanen. U kunt kiezen voor gepersonaliseerde vanen waar uw logo en persoonlijke tekst op wordt gedrukt, maar u kunt ook kiezen voor blanke vanen. Bij De Vanenspecialist kunt u goedkoop, eenvoudig en snel gepersonaliseerde vaantjes bestellen.

Vele opties

De Vanenspecialist biedt verschillende soorten vanen: erelintjes, schildvanen, puntvanen, autobanieren en lange vanen. Tevens kunt u kiezen uit vele formaten en kleurencombinaties. De vanen van De Vanenspecialist zijn altijd van kwaliteitssatijn en afgewerkt met beukenhouten knopjes en een koord in de kleur van de franje van uw gekozen vaan. Tevens levert De Vanenspecialist ook maatwerk. Dus als u een formaat of kleur vaan wilt bestellen die er niet is, kunt u altijd alsnog contact opnemen met De Vanenspecialist en dan kijken zij wat ze voor u kunnen betekenen: maatwerk is altijd mogelijk. 

Meer weten

Wilt u direct uw bestelling plaatsen bij De Vanenspecialist? Ga dan naar de website en vul het bestelformulier in. U kunt natuurlijk ook altijd eerst rustig rond kijken op te kijken tussen het assortiment en een vrijblijvende offerte aanvragen.