Onbezorgd fitnessen 14 juni 2016

Ben jij op zoek naar een sportschool waar je onbezorgd kunt fitnessen zonder ergens aan vast te zitten? Dan ben je bij Zumum aan het juiste adres. Hier sport je namelijk niet op basis van een abonnement, maar werken ze met een fitnesstegoed. Iedere maand bepaal jij zelf of jij je tegoed opwaardeert en voor €12,50 kan jij al onbeperkt sporten bij Zumum, de beste sportschool in Heerlen.

 

Mogelijkheden

Bij Zumum kan je gewoon zelf sporten op de verschillende fitnessapparaten, maar heb je ook de mogelijkheid om deel te nemen aan groepslessen als: Yoga, Zumba, Cycle, Fit & Shape, Dance, Step en nog veel meer. Naast het sportieve gedeelte biedt Zumum ook beauty mogelijkheden aan. Zo kun je ook bij hen terecht voor een bezoekje aan de schoonheidsspecialist, nagelstylist, kapper of fysiotherapeut. Kortom, er is veel mogelijk bij Zumum zonder dat je ergens aan vast zit.

 

Contact opnemen

Ben jij enthousiast over het feit dat je bij Zumum geen abonnement af hoeft te sluiten en ben jij nog op zoek naar een goede fitness in Heerlen? Kom dan sporten bij Zumum. Voor vragen over de werkwijze of andere vragen kun je altijd even contact met hen opnemen. De medewerkers van Zumum helpen je graag.

Categorieën: Sport en Spel