Leuke camping met privé sanitair 3 juli 2017

Wilt u eens een keer de ervaring meemaken van kamperen op een camping met privé sanitair? Daarvoor kunt u gewoon in eigen land blijven! U bent namelijk bij Recreatiepark de Leistert in Limburg geheel aan het juiste adres. Dit is namelijk een mooie camping met privé sanitair. Hier combineert u dat heerlijke gevoel van kamperen met de luxe, het gemak en de comfort van uw eigen woning. Bent u nieuwsgierig geworden naar meer informatie? Lees gerust verder.

Erg grote kavels!

Naast dat u uw eigen douche, vaatwasser, toilet en wastafel heeft, heeft de camping met privé sanitair nog meer voordelen! Wat dacht u er bijvoorbeeld van dat de kavels heel erg groot zijn; maar liefst 130 vierkante meter. Ook zijn de units altijd lekker verwarmd middels de design-radiatoren. Zeg nu zelf; luxer dan dit kan het toch haast niet worden!?

Meer informatie online bekijken

Om meer informatie over deze camping met privé sanitair te bekijken kunt u terecht op de website van Recreatiepark de Leistert. U kunt uiteraard ook direct boeken en wanneer u een vraag en / of een opmerking heeft kunt u er ook altijd voor kiezen om contact op te nemen. U wordt van harte verder geholpen.