Gezellig dagje naar Giethoorn 5 januari 2016

Gaat u elk jaar met uw familie een dagje uit en bent u nog op zoek naar iets leuks om dit jaar te kunnen doen? Kies er dan voor om een bezoek te brengen aan het gezellige Giethoorn. Giethoorn is een prachtig dorp in Nederland en erg populair onder de bevolking. Het is de ideale plek om samen met uw familie of vrienden een dag of een weekend door te brengen. Zo kunt u overdag bijvoorbeeld varen in Giethoorn om vervolgens ’s avonds uit eten gaan. Voor een boot bent u bij De Witte Hoeve aan het juiste adres. Tevens kunt u hier ook gezellig uit eten.

De Witte Hoeve

De Witte Hoeve kent vele verschillende mogelijkheden. Zo kunt u hier niet alleen terecht om een fluisterboot te huren, maar zij verhuren onder andere ook kano’s en fietsen. Daarnaast bieden zij ook diverse arrangementen aan. Ook heeft u hier de mogelijkheid om een verjaardagsfeestjee te vieren. U heeft hier zelfs de mogelijkheid om te kiezen voor een bruiloft arrangement. Een overzicht van alle arrangementen en overige mogelijkheden kunt u vinden op de website.

Contact

Heeft u interesse en wilt u graag een keer contact opnemen om persoonlijk de mogelijkheden voor een fluisterboot te bespreken? Kijk dan vandaag nog op de website voor de contactgegevens.