De tango in Den Haag zien of leren? 7 februari 2016

Wilt u ook graag leren dansen? Of kunt u heel erg genieten van dansen? Voor beide van deze dingen bent u aan het juiste adres bij Mirella van der Linden. U kunt hier namelijk Mirella en Carlos inhuren voor verschillende dingen, zodat zij hun passie voor de dans tango met u kunnen delen. Benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor de tango in Den Haag?

Tango leren en zien

Bij Carlos en Mirella kunt u de tango zelf leren dansen, maar u kunt ook genieten van hoe Carlos en Mirella het doen. U kunt namelijk workshops volgen bij Carlos en Mirella. Bijvoorbeeld voor uw bedrijf of uw hele familie. Daarnaast is het mogelijk om ze in te huren voor een openingsshow of ander soort optreden tijdens een groot feest, beurs of ander evenement. Dit zodat u kunt genieten van de professionaliteit en passie die Carlos en Mirella voor de tango hebben.

Alle informatie

Alle informatie over Carlos en Mirella en wat zij voor u kunnen betekenen voor de tango in Amsterdam vindt u op de website. U vindt hier voor elke mogelijkheid heel veel informatie zodat u zeker weet of het geschikt is voor u. Op de website vindt u ook de contactgegevens zodat u contact op kunt nemen voor antwoorden op uw vragen of een afspraak.